13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Прикарпатські поліцейські покращили навички надання домедичної допомоги

Співробітники різних підрозділів поліції, які щодня працюють з уразливими групами населення, освоїли нові протоколи надання медичної допомоги. Тренери ВГО «Всеукраїнської ради реанімації» та БФ «Захід шанс» допомогли поліцейським також опрацювати алгоритми роботи у різних ситуаціях, пов’язаних з наданням допомоги людям, що мають тяжкі інфекційні захворювання. Навчання відбулось за ініціативи Управління дотримання прав людини в Івано-Франківській області.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області


Компетентні лектори упродовж дня розповідали співробітникам управління превентивної діяльності, кадрового забезпечення та ізоляторів тимчасового тримання поліції про профілактику ВІЛ/СНІДу, туберкульозу і гепатитів. А ще надали поради, як запобігти інфікуванню поліцейських, які щодня контактують з різними людьми, належно виконуючи свої професійні обов’язки.

Після теоретичної частини поліцейські перейшли до практики. На заняттях вони покращили навички надання домедичної допомоги. Зокрема зупинки кровотеч за допомогою джгутів різних видів, за допомогою стискальної пов’язки тощо.
«Одних з найважливіших вмінь, якими повинні володіти поліцейські – вміння надавати кваліфіковану домедичну допомогу будь-якій особі, яка цього потребує. В умовах воєнного стану – це дуже актуально, адже надзвичайна подія може трапитись будь-де і в будь-який момент. Водночас поліцейські повинні розуміти ризики та вміти вберегти себе від можливого інфікування інфекційними хворобами. Тож такі навчання для них – необхідні», – зазначила старша інспекторка Управління дотримання прав людини Марія Кравецька.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд