5 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Ансамблю «Quattro Corde» франківської філармонії хочуть присвоїти звання «академічного»

Колектив струнного ансамблю «Quattro Corde» працює більше 20 років при Івано-Франківській обласній філармонії ім. Іри Маланюк.

Днями голова ІФ ОВА Світлана Онищук зустрілася з учасницями колективу, пише Ратуша з посиланням на пресслужбу адміністрації.

“Мала приємність познайомитися з талановитими жінками, музику яких знають і люблять далеко за межами Прикарпаття, – повідомила керівниця області. – На сьогодні ансамбль не має жодного статусу. Тож будемо добиватись, щоби йому заслужено присвоїли «академічного».

Зазначимо, що такого звання 2006 року удостоєний «Harmonia Nobile» та 2018-го – симфонічний оркестр.

“Українська культура має розвиватись за будь-яких умов. А особливо у час війни, коли ворог намагається знищити культурні здобутки нашого народу. Але не талант, – наголосила очільниця Прикарпаття. – А українці – надзвичайно талановита нація, і наші колективи цьому свідчення. Більшість з їхніх учасників – ентузіасти власної справи, надзвичайно обдаровані і працьовиті. Такими є дівчата-музикантки з «Quattro Corde», творчість якого так полюбилась не лише мешканцям Прикарпаття, а далеко за межами України”.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд