1.4 C
Ivano-Frankivsk
Неділя, 20 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

Професор нафтової інженерії Томас Блейзінгейм виступив перед студентами Івано-Франківська

У рамках соціального проєкту «Відкрита зустріч з успішними людьми» в Університеті Короля Данила відбулася зустріч з професором нафтової інженерії Texas A&M University Томасом Блейзінгеймом.
Гість дискутував із присутніми студентами щодо викликів, які постали сьогодні перед Україною, Європою та світом, про відбудову України після війни, творче сприйняття інженерії та інженерне сприйняття творчості. Йшлося також про індивідуальне та суспільне майбутнє, потенційне працевлаштування студентів та особливості кар’єрного росту в США.
«У межах зустрічі, відповідаючи на запитання, пан Томас розповів студентам про фінансову грамотність, бізнес і стартапи, а також про те, як знайти своє професійне покликання та керувати власним часом. Крім того, спікер поділився власним важливим досвідом щодо глобальних трендів у сфері енергетики, соціальних і культурних аспектів, й розповів, які ж перспективи працевлаштування за кордоном», – повідомив проректор із міжнародних зв’язків та стратегічного розвитку Університету Короля Данила Максим Карпаш.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд