13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Марцінків розповів, коли почнеться опалювальний сезон у Франківську

Міський голова Івано-Франківська під час прямого включення розповів про підготовку до початку опалювального сезону у громаді.

За словами Руслана Марцінківа, зараз перед мерією і містянами постали 2 питання.

“Перше питання, щоб безболісно пройти опалювальний сезон. Ще 4-5 років тому були проблеми з мікрорайоном СТЕК, тепер завдяки угоді, це трохи легше. Але вона завершується вкінці цього опалювального сезону, тому намагаємось за цей час максимально перейти на індивідуальне опалення і на невеликі котельні, щоб не залежати від приватника. Цей опалювальний сезон може бути з певними проблемами, бо мережі зношені, але працюємо над тим, щоб сезон почався вчасно 1 листопада, бо так визначено в постанові Кабінету міністрів. Але якщо температурний режим буде меншим за 8 градусів протягом понад 3 дні, то опалювальний сезон розпочнемо раніше. Ще раніше він почнеться для лікувальних закладів, дитячих садочків тощо”, – каже мер.

Друге питання стосується того, щоб кожна родина розуміла, що треба готуватися до ймовірних ударів ворога по інфраструктурі.

“Краще б цього не було, але бачимо, що відбувається на сході країни та в центрі. На жаль, ми не застраховані від ударів по електропостачанню, об’єктах водо- та теплопостачання. Ймовірна на зиму збільшиться кількість ВПО. Прошу кожну родину підготуватись, бо ворог є підступний”,- каже Марцінків.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд