12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Наступного року “Калуській енергетичній Компанії” планують виділити 15,1 млн гривень

Це найбільше у Калуші комунальне підприємство, яке надає послуги з централізованого водопостачання, водовідведення і теплопостачання.

28 вересня Калуська міська рада затвердила Програму фінансової підтримки комунального підприємства «Калуська енергетична Компанія» на 2024 рік. Підприємству планують виділити 15,1 млн гривень з міського бюджету, інформують “Вікна”.

Зокрема 4,4 млн гривень заплановано виділити на оплату за електроенергію та її розподіл (цього року — понад 11,5 млн гривень), 2,5 млн гривень — на оплату за природний газ та його розподіл (цього року — теж 2,5 млн гривень).

На геологічне вивчення, в тому числі дослідно-промислової розробки питних підземних вод ділянки “Добрівлянська”, передбачено виділити 3,2 млн гривень, для придбання матеріалів для ремонту мереж — 3 млн гривень, а на придбання матеріалів для ремонту будівель — 2 млн гривень.

Як ішлося на сесії, кошти з бюджету передбачені на витрати, які не покривають тарифи на послуги комунального підприємства.

Зазвичай впродовж року відповідно до актуальних потреб до програми фінансової підтримки комунального підприємства вносять зміни. Так, програма підтримки «Калуської енергетичної компанії» на 2023 рік була затверджена у жовтні минулого року з бюджетом 10,5 млн гривень, а зараз він становить майже 21 млн гривень.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд