13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Франківські комунальники відзвітували про роботи минулого дня

КП Івано-Франківськводоекотехпром Виконали заявки оперативної служби «15-80». Ремонтували пожежний гідрант. Зварювали труби на вул. Крайківського. На вул. Тролейбусній, 7 ліквідовували витік. Перевіряли тиск води на вул. Чорновола 134а. Чистили водопровідний колодязь на Незалежності, 53. Підготували до заміни водопровідний ввід на Пасічній, 18. Асфальтували розкопки на Вовчинецькій, 190, Крихівецькій («Карітас») і Целевича. Переключали вул. Хоткевича, 54 до новозбудованого водопроводу. Обстежували мережі на вул. Республіканській. Ремонтували каналізаційний колектор Вовчинецькій, 182. Виясняли причини залому на вул. Грушевського, 2, вул. Коновальця 130, Мазепи 1, Галицька 100 та Тролейбусній, 2. Обстежували ввід та виміряли тиск води на вул. Мулика, 28.


КП “Муніципальна дорожня компанія” На Коновальця зрізали пошкоджене дорожнє покриття. На тротуарі вулиці Пулюя постелили асфальт. Також провели поточний ремонт на Військових Ветеранів,10 А Ліквідували ями бітумізатором « Крокус» на вул. Кубійовича, Медичній. А також на вул. Олеся Гончара в с. Чукалівка. Поправили бруківку на вул. Привокзальній,24 і Галицькій,7. Наносили дорожню розмітку у с. Радча на вул. Шевченка навпроти ліцею та ЦНАПу. Та косили трави у сквері по вул. Низовій.


КП “Комфортний дім” Івано-Франківськ Прибирали сходові в будинках і прибудинкові території. Замінили освітлення на вул. Симоненка 7, Симоненка 7а, Симоненка 14. А також на Стуса 11,13,17. Ремонтували водостічні мережі на Карпатській, 14 і Довженка, 3а, вул. Симоненка, 20.
Комунальне підприємство “Центр розвитку міста та рекреації” Прибирали території. Шліфували і покривали лаком лавки біля входу в парк з вул.Чорновола. Стригли хости на центральних клумбах Косили трави садовим трактором в парку. Встановили ковбани на дитячому майданчику. Прибирали водні плеса і береги міського озера та озер в парку. Почистили шлюзи і канали подачі та спуску води. Вивезли сміття з міського озера. Вивезли гілки з міського озера на господарський двір. Почистили береги міського озера від рослинності.


КП Благоустрій Косили трави: вул. Хіміків перші газони, дамбі на Пасічній, вул. Надрічна перші газони. Прибирали зелені зони, збирали листя та облагороджували дерева по вул. Чорновола. Наводили порядок на зупинках: по вул. Коновальця, Чорновола, Вовчинецька, Стуса, Миколайчука, Мельника та Незалежності, вул. Січових Стрільців (обласна друкарня), вул. Мельника (з центру), вул. Незалежності 67 (готель Надія), Сахарова, 38 (Олімп), Сахарова (пологовий будинок), площа Привокзальна (зі сторони вокзалу і навпроти).


Прибирали території перед аеропортом та чистили бруківку від трави. Навели лад на дитячо-спортивному майданчику по Довженка, 8, території на Сухомлинського, Довженка, Чорновола від листя, Вовчинецькій біля поліклініки 4, Стуса 15, вул. Шухевича між буд. 14 – 16, скверу по вул. Сахарова 30, вул. Незалежності 97А (кінотеатр Космос), скверу Героїв Чорнобиля. Прибирали зелені зони по вул. Гнатюка, Сахарова, Незалежності, Привокзальна, Грюнвальдська, Петрушевича – Франка, Мулика, Грушевського, у сквері на валах, навколо Вічевого Майдану, на вул. Шпитальній та вул. Підгірянки – Залізнична.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд