12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Франківців запрошують долучитися до благодійного забігу для ЗСУ (ФОТО)

Першого жовтня в Івано-Франківську біля міського озера відбудеться благодійний забіг-естафета, де збиратимуть кошти для ЗСУ. До акції вже долучились представники різних підприємств міста. 

Як пише Галка, про це 22 вересня йшлося на брифінгу організаторів та учасників благодійної естафети “Біжу для ЗСУ”.

Естафету організовує громадська організація “Дружина Воїна”, Соціальний проєкт “Кав’ярня 4.5.0”, спільно із Департаментом молодіжної політики та спорту міської ради.

Громадська діячка, представниця ГО “Дружина воїна” та організаторка благодійної акції Наталія Демяник, розповідає, що ідея організувати естафету виникла спонтанно. Дружини воїнів придумали організувати щось присвячене Дню захисників і захисниць України. Окрім благодійного внеску, організатори пропонують охочим долучатися й подарунками. Усі зібрані кошти підуть на актуальні потреби Збройних Сил України.

“Потреба у коштах в ЗСУ є завжди. Найбільші потреби, які зараз висвітлюються, це: маскувальні сітки, інструменти для ремонту автомобілів, заміна шин тощо. Постійні запити, які надходять до нашої організації, ми стараємось по можливості закривати. Організовуємо ярмарки, різноманітні заходи, щоб зібрати потрібну кількість коштів та покрити певні потреби”, – розповіла Наталія Демяник.

Благодійна естафета “Біжу для ЗСУ-2023” розпочнеться 1 жовтня біля міського озера. Також біля човникової станції буде розгорнутий благодійний ярмарок із випічкою та хендмейдом.
Інша учасниця ГО “Дружина воїна”, та співорганізаторка акції Мар’яна Калиняк відповідатиме за благодійний ярмарок.

“Ми продаватимемо вироби, виготовлені дівчатами з нашої організації. У ГО “Дружина воїна” ми організовуємо групи самодопомоги, на яких спілкуємось, ділимося досвідом та переживаннями. Також проводимо майстеркласи де виробляємо різні вироби. Також у нас є соціальний проєкт “Кав’ярня 4.5.0.”, де випікаємо тортики якими вітаємо дітей загиблих захисників. А всі кошти з наших ярмарок та продажів ми направляємо на актуальні потреби наших захисників”, – розповіла Мар’яна Калиняк.

Один з представників місцевої ІТ компанії який братиме участь у благодійному забігу – Олег Сорокопуд. Він розповідає, що одразу відгукнувся на пропозицію участі в акції. Адже вважає, що благодійні ініціативи – це дуже важлива складова для бізнесу.

“Саме початок повномасштабного вторгнення показав нам, що бізнес – це більше ніж просто про “заробляння грошей”. Це про соціальну відповідальність, про об’єднання і про допомогу нашому війську усіма способами”, – зазначив Олег Сорокопуд.

Довідково: Початок естафети 1 жовтня о 14.00. Для участі будуть сформовані команди з шести учасників. Дистанція для естафетного забігу 3 км розподіляється між учасниками по 500 м. За участь передбачені пам’ятні відзнаки.

Стартовий внесок команди – 1500 грн.

Реєстрація учасників з 1 вересня до 25 вересня тут – http://surl.li/ksdst

Якщо ви не можете бігти естафету, то можете долучитися до акції допомоги ЗСУ в інший спосіб.

За деталями звертайтеся:

  • 095 843 0339 Наталія Демяник
  • 068 541 3029 Ольга Бобрикович

ТЕГИ:

Наталія Демяник, Мар’ян

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд