19.6 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Івано-Франківщина бере участь у туристичній виставці ITEP у Пльзені (Чеська Республіка)

Участь у заході організована департаментом міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації за вагомого сприяння чеських партнерів – Пльзенського краю Чеської Республіки.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Vitaliy Perederko


Для довідки.

16.12.2022 в Івано-Франківську підписано Декларацію про співпрацю між Івано-Франківською областю України та Пльзенським краєм Чеської Республіки.


Міжрегіональна співпраця передбачає співпрацю в галузях промисловості, сільського господарства, транспорту і торгівлі; науки, техніки та освіти; охорони здоров’я та соціальної сфери; місцевого самоврядування; культури і мистецтв; розвитку туризму і спорту; охорони навколишнього природного середовища та раціонального використання природних ресурсів.


У 2022 р. чеські партнери тричі відвідували Івано-Франківщину з робочими візитами та привозили гуманітарну допомогу, а саме: дві карети швидкої допомоги, одна з яких оснащена сучасним дефібрилятором та апаратом для штучної вентиляції (Лисецька лікарня), генератори різної потужності, медикаменти, каремати, інше.


04.06.2023 у Ворохті підписано меморандум про співпрацю у сфері туризму з Державним агентством розвитку туризму, Ворохтянською селищною радою, Туристичною радою Ворохтянської громади. Предметом Меморандуму є співпраця сторін з метою формування сприятливих умов для створення DMO, до якої входитимуть представники бізнесу, влади та громади, ефективного розвитку внутрішнього та в’їзного туризму, підвищення конкурентоспроможності регіональних та локальних туристичних продуктів.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд