13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Бізнес-інкубатор у Франківську влаштував безкоштовні курси для підприємців – досвідчених і початківців

В Івано-Франківську стартували курси для тих, хто тільки розпочав підприємницьку діяльність та тих, хто вже давно у бізнесі, але прагне його вдосконалити.

Навчальний курс “Креативна економіка, діджиталізація бізнесу і сталий розвиток” – це 144 години теоретичних та практичних занять: від азів побудови власної справи і до нюансів успішного підприємництва. Саме тому набирали дві групи охочих: «новачків» та тих, хто вже знайомий з підприємницькою діяльністю, повідомив мер Франківська Руслан Марцінків.

Розпочати свою справу в Івано-Франківську наважилась Анастасія Доценко, переселенка з Миколаєва. Колись в рідному місті жінка вже мала власний бізнес – дитячий центр, та його роботу через війну змушена була припинити. В Івано-Франківську планує відкрити заклад швидкого і корисного харчування. Зараз, зізнається, починати все заново непросто. Однак, переконує, нема нічого неможливого. Тим паче, коли є мета та підтримка. Тому вирішила записатись на курси Бізнес-інкубатора.

«Тут також є можливість написати грант, який допоможе нам фінансово. Тому я зараз на навчанні. Якщо говорити про підприємців, які з нуля починають свою діяльність, то дуже важливо взагалі такі програми мати. Коли я починала свій бізнес без підтримки, то робила багато помилок. Але якщо в тебе є якийсь консультант, підтримка, якась група, де ти можеш спілкуватись, – ти мінімізуєш свої ризики, і тому в тебе швидше прискорюється результат. Вважаю, що це зараз дуже потрібно, тим паче, що багатьом потрібно – чи з нуля, чи релокованим», – відзначила Анастасія Доценко, переселенка з міста Миколаєва.

Реалізовується проєкт Департаментом економічного розвитку із Центром розвитку підприємництва «Бізнес-інкубатор» Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу за підтримки міжнародних партнерів.

Записатись на курси може кожен охочий безкоштовно за посиланням або звернутись у Департамент економічного розвитку, екології та енергозбереження.

Бізнес-інкубатор у Франківську влаштував безкоштовні курси для підприємців - досвідчених і початківців 1

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд