11.9 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 18 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відбувся IF IT Forum 2023

Днями в Івано-Франківську відбувся IF IT Forum 2023 – одна з найочікуваніших та традиційних подій року для всіх, хто цікавиться ІТ-галуззю. Цього року форум був благодійним, де кожен квиток став внеском для підтримки Збройних Сил України.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Івано-Франківську обласну державну адміністрацію


IF IT Forum 2023 став центром уваги для всіх, хто цікавиться майбутнім технологій та їх впливом на бізнес і суспільство, вже працює в ІТ-індустрії або лише планує потрапити, має цифрові рішення для свого бізнесу чи лише обирає шлях в діджиталізацію.


В панельній дискусії форуму на тему: «ІТ в Україні: зростання, сміливість, стійкість, адаптація. Що далі?» прийняв участь заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації (CDTO) Богдан Футерко.


Посадовець зазначив: «Зараз нам дуже важливо підтримувати свої команди не тільки технічно, обладнуючи офіси, встановлюючи старлінки і генератори. Переконаний, що всі компанії добре з цим справляються. Керівникам важливо також дбати про ментальне здоров’я своїх працівників. Слухати, допомагати, бути відвертими, казати правду щодо ситуації в компанії та галузі. Зараз це місія кожного керівника».


ІТ-індустрія в Україні пережила етапи різної складності: від мега-зростання та успіху в постпандемічний період до хоробрості ІТ-спеціалістів, стійкості ІТ-сфери в перший рік повномасштабної війни та до адаптації в умовах турбуленції 2-го року повномасштабної війни. Цікавить головне запитання: “Які подальші кроки?”.


«IF IT Forum проводиться вдруге і започаткували його під час війни, для того, щоб ІТ-спільнота могла почути думку експертів та володіти трендами ІТ-індустрії і бізнесу загалом. Багато охочих розуміти, яка ситуація на ринку в світі, які фактори зараз впливають на розвиток ІТ-бізнесу, які проблеми в Україні є ключовими з урахуванням війни та впливу світової кризи, які сценарії розвитку ринку та прогнози» – ділиться своїми думками щодо форуму Любомир Ходак, Голова Наглядової ради Івано-Франківського ІТ Кластера.


Передові спікери та експерти ІТ-галузі поділилися трендами ІТ-індустрії і прогнозами на майбутнє, щоб ІТ-спільнота ефективно адаптувалася та була готова до нових викликів та перемог. І нашої головної Перемоги!


«Спікери IF IT Forum 2023 – С-левел глобальних та місцевих ІТ-компаній Івано-Франківська, які динамічно зростають та діджиталізують Україну, а також представники Міністерства цифрових трансформацій та місцевої влади. Всі разом шукали відповіді на питання: Які виклики попереду і до чого підготуватися? На IF IT Forum 2023 – було багато нової інформації та цікавий нетворкінг» – про це розповіла Ірина Дарвай, виконавча директорка Івано-Франківського ІТ Кластера.


На форумі учасники мали можливість обмінюватися досвідом, ділитися найкращими практиками та дізнатися про найновіші технологічні та бізнес-тенденції.


Динамічно пройшла панельна дискусія IF IT Forum. Учасниками, якої були провідні експерти, а саме: керівник із розвитку електронних послуг у Мінцифри Мстислав Банік, Президентка Асоціації “IT Ukraine”, Managing Director/HR Operations Director Ukraine, Luxoft Олена Самборська, голова наглядової ради Львівського ІТ Кластера, директор з галузевих питань компанії N-іX Святослав Кавецький та SVP of Client Success Softserve Андрій Бабала.


Довідково


Організаторами форуму виступили Івано-Франківський ІТ Кластер. Генеральний партнер IF IT Forum – Urban Tech Company Blago, а сам захід відбудеться за сприяння Івано-Франківської міської ради та ІТ-компаній – Avenga, Eleks, Epam, Devlight, N-iX, Sigma Software, Softserve, Sombra.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд