12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

В трьох громадах Івано-Франківщини покращуватимуть доступність та мобільність на дорогах і тротуарах

Тлумацька, П’ядицька та Нижньовербізька громади, які є членами Асоціації розвитку ОТГ Прикарпаття, розробляють місцеві бюджетні програми покращення доріг та тротуарів., пишуть Версії з посиланням на АГЕНЦІЯ РОЗВИТКУ ОТГ ПРИКАРПАТТЯ.

В Тлумачі відбулося засідання робочої групи, яка напрацьовує програму. Основна її мета – забезпечити та покращити умови доступності, мобільності, проїзності та доїзду громадського транспорту.

«Тлумацька громада велика за площею, села віддалені від центру до 20 кілометрів. Тому проїзність доріг є важливою з точки зору надання якісних послуг для мешканців. Усі, хто живе в громаді, мають мати однакові умови доступності до закладів охорони здоров’я, освіти, культури та адмінцентру», – відмічає Ігор Мельничук, виконавчий директор МАОМС «Агенція розвитку ОТГ Прикарпаття».

Поганий стан дорожньої інфраструктури і, як результат, обмежена транспортна доступність, мобільність, часто стають істотною перешкодою для економічного і туристичного розвитку громад. Тому покращення якості та управління дорогами та тротуарами є частиною Стратегії розвитку цих громад.

«В усіх трьох громадах місцеві бюджетні програми покращення якості та управління дорогами та тротуарами, які зараз в розробці, відповідають пріоритетам Стратегії розвитку громад. Свого часу вони були розроблені фахово, і тому сьогодні ці напрямки вже реалізуються», – додає Ігор Мельничук.

Місцеві бюджетні програми покращення якості та управління дорогами та тротуарами Тлумацька, П’ядицька та Нижньовербізька громади розробляють за участі міжнародних партнерів – Програми Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд