13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську запустили опитування про доступність міста для маломобільних людей

Громадська ініціатива “Доступний Франківськ” запустили опитування про доступність міста для людей з інвалідністю, батьків з дитячими візочками та літніх людей. Пройти опитування можна за 20 хвилин.

Про це пише “Галка” з посиланням на громадську ініціативу “Доступний Франківськ”.

Наскільки фізично доступним є Івано-Франківськ? Чи комфортно пересуватися містом батькам з дитячими візочками та маломобільним людям? Які саме локації є проблемними?

Відповіді на всі ці питання активісти хочуть дізнатися за допомогою опитування: https://bit.ly/3EGzPYN

До участі запрошують представників людей з інвалідністю, маломобільних груп населення, тимчасово маломобільних та тих, хто колись мав тимчасові порушення здоров’я, що впливали на можливість вільно пересуватися містом (проблеми з опорно-руховим апаратом, перелом, хвороби спини тощо).

“Допоможіть пройти опитування вашим родичам старшого віку та поширте його серед друзів, колеги, знайомих з Івано-Франківська”, – йдеться у дописі.

Заповнення форми займе близько 20 хвилин. Чим повніші будуть ваші відповіді, тим якісніші рекомендації дослідники зможуть запропонувати місту.

Як писала “Галка”, активісти “Доступний Франківськ” показали, чи став Франківськ доступніший після “інспекцій” Марцінківа в інвалідному візку.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд