12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Івано-Франківська лікарня підписала меморандум про співпрацю з провідною клінікою Латвії

КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради підписала меморандум про співпрацю з провідною клінікою Латвії. Тепер вони безпосередньо будуть обмінюватись досвідом та найкращими практиками.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА


25 українських лікарень отримають побратимів у різних куточках світу: від Польщі до Канади.


Таким є результат Третього Саміту перших леді та джентльменів Summit of First Ladies and Gentlemen, в межах якого вперше відбувся Сателітний саміт міністрів охорони здоров’я різних країн.


Це був дійсно історичний день. Ми дали старт великому проєкту: програмі міжнародного медичного партнерства. Медзаклади з Київської, Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської, Львівської, Тернопільської, Вінницької, Рівненської, Івано-Франківської та Закарпатської областей підписали меморандуми про співпрацю з провідними клініками з Франції, Литви, Латвії, Молдови, Північної Македонії, Польщі, Австрії, Данії, Естонії, Ірландії, Швеції, Іспанії, Канади, Ізраїлю та Нідерландів. Тепер вони безпосередньо будуть обмінюватись досвідом та найкращими практиками.


Впевнений, що започаткована сьогодні глобальна мережа міжнародного медичного партнерства буде розширюватися. Ще більше країн та провідних медичних закладів будуть долучатися до такого формату взаємодії. Це дасть ще один потужний імпульс для розвитку медичної сфери на всіх рівнях. Якісна сучасна медична система – наша мета. Попри всі складнощі, виклики та умови, ми рухаємося вперед.


Жодна медична система не в змозі самотужки впоратися з тими викликами, які щодня ставить перед нами повномасштабна війна та жорстокість агресора. Це можливо лише завдяки надійній підтримці, яку ми відчуваємо від усього цивілізованого світу.


Щиро вдячний всім, хто відгукнувся, за запущену сьогодні програму, за дипломатію м’якої сили та за постійну підтримку нашої країни в боротьбі з агресором. А також всім українцям – за стійкість та незламність.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд