13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську нагородили кращих спортсменів та тренерів

З нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту України в Івано-Франківську відбулося урочисте нагородження кращих спортсменів, тренерів, працівників галузі фізичної культури та ветеранів спорту.

Із професійним святом прикарпатських спортсменів привітав голова обласної ради Олександр Сич, передає Івано-Франківська обласна рада.

Є така професія – спортсмен, і є люди, які вчать інших здоровому способу життя: чи то тренер, чи вчитель фізкультури. Думаю, що сьогодні багато хто з тих хлопців, що перебувають на фронті, дуже дякують своїм тренерам, що вони допомагали тренувати своє тіло, гартувати дух і волю. Адже завдяки цьому вони витримують негаразди фронтового життя, залишаються живими і виконують військовий обов’язок. Дякую всім, хто сьогодні докладається до того, щоб наші перемоги були не тільки на фронті, а й у спортивній галузі” – сказав Олександр Сич.

За спортивні досягнення та внесок у розвиток фізичної культури і спорту обласними відзнаками було нагороджено понад півсотні спортсменів, тренерів, працівників сфери фізичної культури та ветеранів спорту.

До речі, про представлення України на міжнародній арені. Грамоту вручили також коломиянці Віталія Филипів. Нещодавно дівчина стала чемпіонкою Європи з важкої атлетики серед юніорів до 20 років. Свою перемогу вона присвятила воїнам ЗСУ:
“Я не очікувала, що переможу. Насправді я їхала за нормативами. Думала, що якщо зберу в сумі 200, то можуть дати якісь медалі, а щоб виграти — навіть не сподівалася. Я дуже радію, що мені це вдалося, тим паче у такий час для України. Завдяки моїй перемозі у Європі звучав наш гімн. Для мене це дуже цінно”, — розповідає спортсменка.

“Ми старалися, ми готувалися. Мали на меті приїхати з медалями, але що виступ буде настільки вдалий — це для нас сюрприз. Дякуємо українським героям, що маємо таку можливість. Це також їхня перемога, бо без них жодної перемоги не могло б бути”, — додав наставник Віталії, заслужений тренер України Микола Чабан.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд