13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Відбувся тендер на капітальний ремонт чергового тротуару у Калуші

25 серпня в електронній системі державних закупівель Прозорро відбувся аукціон на капітальний ремонт тротуару на вул. Вітовського у Калуші. Нагадаємо, закупівлю всередині серпня оголосило управління з питань  житлово-комунального господарства Калуської міської ради з бюджетом близько 492,5 тис. гривень. Планують влаштувати тротуар на ділянці від вул. Тисовського до перехрестя вулиць Мостиської і Глібова, адже зараз тут тротуару немає, а пішоходи рухаються узбіччям, інформують “Вікна”.

Причому це єдиний цього року тротуар, який капітально ремонтуватимуть не бруківкою, а асфальтом: передбачене влаштування асфальтобетонного покриття на площі близько 400 квадратних метрів.

В аукціоні взяли участь дві калуські компанії: ТОВ «Дорленд» і ТОВ «Іс-транс». Остаточна пропозиція першого учасника склала 467,5 тис. гривень, другого — 455 тис. гривень. Тож попередньо переможцем закупівлі є ТОВ «Іс-транс». Документи учасника ще має перевірити кваліфікаційна комісія замовника.

Нагадаємо, програмою капітального ремонту та утримання об’єктів благоустрою і дорожньо-мостового господарства Калуської міської територіальної громади на 2022-2024 роки на капітальний ремонт тротуарів у 2023 році передбачено рекордних 25,2 млн гривень. У тому числі  500 тис. гривень — на тротуар на вул. Вітовського.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд