13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

В Івано-Франківську відкриється найбільший в місті кінотеатр «MovieLand»

Найбільший кінотеатр міста вже незабаром відкриє свої двері в Івано-Франківську.

Запрацює він у новому торгово-розважальному центрі «Veles Mall» на вулиці Вовчинецькій 225а, пише Ратуша.

На любителів кіно очікує сім сучасних залів на 1 330 місць та унікальний кіномаркет. Всі зали обладнані найсучаснішими лазерними кінопроекторами, а окремі з них – пандусами, що врешті розв’яже питання доступності кінотеатрів в місті.

«Це буде повністю новий кінотеатр у місті, – розповідає директорка кінотеатру Марія Шкрібляк. – Відколи з’явились новини, що ТРЦ «Велес» розширюється і планує відкривати новий корпус, у нас одразу сяйнула думка відкрити там кінотеатр. Великий і сучасний».

Основна місія кінотеатру «MovieLand», за словами пані Марії, полягає в тому, щоб створювати магію кіно та надихати людей.

«Він буде, як певне місце для емоційного перезавантаження, дозволяючи глядачам забутися у світі фантазії та неповторних історій», – говорить Марія Шкрібляк.

Кінотеатр «MovieLand» вже зовсім скоро відкриває свої двері для усіх, хто прагне перенестися у неймовірний світ кінематографу.

«Новий заклад не просто додасть на карті міста ще одне точку. Це буде особливий простір для справжніх кінофанів, де можна зібратись великою компанією чи родиною і обрати фільм до душі, – підсумовує Мрія Шкрібляк. – «MovieLand» підніматиме моральний дух мешканців міста, особливо в теперішні важкі часи, та надасть їм можливість відпочити та відірватися від повсякденних турбот».

Тож завітайте у новий кінотеатр «MovieLand» у ТРЦ «Veles Mall» на вулиці Вовчинецькій 225а та пориньте у неймовірний світ кіно.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд