13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У поліції Івано-Франківщини урочисто підняли Державний стяг

Синьо-жовтий прапор – це символ свободи, наш дух, честь і наша слава. З ним ми домоглися незалежності, відновили власну державу, а сьогодні виборюємо вільне майбутнє.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Поліцію Івано-Франківської області.


23 серпня, у День Державного прапора України, біля адміністративної будівлі Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області та районних центрах, за участю керівництва та поліцейських урочисто піднято державний стяг.


Традиційно у цей день підняли найбільший державний прапор Івано-Франківщини у символічному місці – селі Старий Угринів, Це мала батьківщина Степана Бандери – відомого діяча, який став символом боротьби українського народу за незалежність.


У заходах взяли участь начальник обласної поліції Сергій Безпалько та його заступник Остап Білейчук, керівництво калуської поліції, обласна та міська влада, волонтери, військовослужбовці, священники і жителі громади.


Право підняти Державний Прапор надали поліцейському офіцеру громади Новицької територіальної громади Михайлу Карпову, військовослужбовцю третьої танкової роти Василю Кацману, рятувальнику Михайлу Морису, медикині Ользі Бородняк та волонтеру Ростиславу Прокопіву.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд