13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У 13 ліцеях і дитсадках Франківська встановлюють металеві віконниці замість укриттів

У Франківську впродовж цього літа в навчальних закладах міста ремонтували і розширювали укриття, щоби уникнути змішаного навчання у школах громади.

В підсумку, з 1 вересня усі школи виходять на навчання очно та без змішаної форми навчання, повідомила на сьогоднішньому брифінгу заступниця міського голови, начальниця Департаменту освіти міста Вікторія Дротянко.

Зокрема, очне навчання для всіх класів будуть мати ліцей 20, ліцей 23 імені Романа Гурика, ліцей 18, ліцей 10 та ліцей 2.

“Проте, нагадаю, що закон дозволяє батькам обирати форму навчання – очну, дистанційну або змішану”, – зазначила Дротянко.

У тих навчальних закладах, де немає підвалів для укриттів, встановлюють захисні віконниці. Мова йде про ліцей ім. Р. Шухевича, ліцей 4, ліцей 6, ліцей 17, ліцей 22, початкова школа 26, початкова школа 8 та низку садочків: ЗДО №5 «Теремок», ЗДО №14 «Пролісок», ЗДО №21 «Подоляночка», ЗДО №24 «Котигорошко», ЗДО №33 «Кристалик», ЗДО №37 «Джерельце».

Також в межах “Бюджету участі” ліцей № 15 встановлює сонячні панелі, ще в одному з ліцеїв роблять спортзал та витяжку в укритті.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд