8.9 C
Ivano-Frankivsk
Субота, 19 Жовтня, 2024

Реклама

spot_img

На Прикарпатті провели інтерактивний екологічний захід «Цікавинки тваринного світу Карпат» для дошкільнят

Чи стануть маленькі дошкільнята справжніми цінителями та захисниками нашого довкілля? Питання риторичне. Проте досвід показує, що уміння побачити й зрозуміти стан іншої живої істоти дитиною в ранньому віці в майбутньому призводить до відповідальності за все живе.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Карпатський національний природний парк


Працівники відділу еколого-освітньої роботи провели в «Літньому класі» інтерактивний екологічний захід «Цікавинки тваринного світу Карпат» для дошкільнят Центру раннього розвитку «Мудрик» (м. Івано-Франківськ). Виходи на лоно природи є обов’язковими для організації спостережень за тваринами у природному середовищі проживання. Діти мали змогу відвідати реабілітаційний центр для диких тварин на базі Вольєрного господарства. Для налаштування невимушеної та дружної атмосфери проведено екологічну гру «Шишкофон». Під час перегляду презентації малеча ознайомилася з конкретними видами тварин Карпатського НПП, дізналася їхні характерні риси, де живуть, чим харчуються; дізналися, що вони мають певні потреби. З метою привити дітям цікавість до таємничого світу тварин провели екологічну гру «Кому належить слід?» А з допомогою загадок – закріпили поданий матеріал.


І, оскільки дітки виявили величезну цікавість до природи,завданням фахівців відділу і стало розвивати інтерес, учити дітей уважно стежити за тваринами, виховувати вміння турбуватися про них, підвести дітей до розуміння, що всі ми разом, і кожен окремо є відповідальними за Землю, і можемо оберігати і примножувати її красу.  

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,100ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд