14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Піротехніки з Франківщини розмінували 519 гектарів українських земель

Піротехніки Прикарпаття продовжують виконувати надзвичайно важливу роботу з розмінування звільнених від російських загарбників українських територій.


Піротехніки крок за кроком очищають рідну землю від смертоносних предметів

З початку повномасштабного вторгнення росії піротехнічні розрахунки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Івано-Франкіській області провели 12 ротацій, в ході яких очищено від вибухонебезпечних предметів 519 гектарів українських земель та знищено 5165 вибухонебезпечних предметів, серед яких — касетні боєприпаси, артилерійські снаряди, мінометні та протитанкові міни.

Піротехніки крок за кроком очищають рідну землю від смертоносних предметів, кожен з них герой, який повертає на деокуповані території мирне життя.

Одним з них є Юрій Грицак, який здобув навички саперної справи ще в 2014 році під час АТО. Саме ці навички і стали фундаментом у подальшому виборі професії.

З 2016 року Юрій несе службу у частині піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування АРЗ СП ГУ ДСНС в області. Починаючи з 19 травня 2022 року і по даний час Юрій разом з колегами очищають від вибухонебезпечних предметів звільнені від російських загарбників території.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд