19.6 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Підтримка бізнесу: в Івано-Франківську розробляють положення на нову програму допомоги

В Івано-Франківську розробляють положення на нову програму допомоги для бізнесу.

Про це під час відеозвернення повідомив очільник міста Руслан Марцінків, передає Фіртка.

“Є державне кредитування «5-7-9» — кредит для бізнесу. Ми з командою прийняли рішення про те, що той бізнес, який працює на військово-промисловий комплекс, тобто виробляє дрони, ремонтує техніку, та навіть шиє одяг для військових і отримує кредит 5-7-9% — місто бере на себе компенсацію відсотків по цьому кредиту, для того, щоб сприяти.

Запрошуємо всіх виробників, які працюють у цьому напрямку і мають цей державний кредит, реєструватися в Івано-Франківську й отримати таку допомогу.

Сьогодні й виробництво дронів, і ремонт техніки, і все, що стосується допомоги військовим — нами сьогодні вітається. Для нас це вкрай важливо. Саме тому започатковуємо нову програму для підприємців”, — поділився Марцінків.

Додамо, що в Івано-Франківській громаді активно працює програма розвитку сільського господарства. За худобу чи свійських тварин фермери громади отримують виплати.

Нагадаємо, по 20 тисяч гривень з бюджету міста виплачуватимуть військовослужбовцям з Івано-Франківської громади та внутрішньо переміщеним особам, які проживають у громаді на придбання спорядження.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд