12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Два золота та срібло здобули юні коломияни на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств (ФОТО)

Юні представники школи єдиноборств «GBROTEAM» з Коломиї вибороли дві золоті та срібну медалі на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, який проходив у Об’єднаних арабських еміратах.

Чемпіонами світу стали Гунда Денис та Марценюк Ірина, а Гаврищук Данило – віцечемпіоном. Про це у facebook повідомив тренер Школи єдиноборств братів Грицьківих Gbroteam Юрій Данищук.

“З гордістю можу написати те, що МИ – Україна, Коломия, школа єдиноборств «GBROTEAM» маємо двох чемпіонів та одного віце-чемпіона світу з ММА. Це неймовірне досягнення від наших юних коломийських спортсменів. В свої 12 років вони мають колосальний досвід та успіх в такому важкому спорті, який обрали. Космічний рівень організації та пекельний рівень конкуренції. Великі маштаби, високий тиск результату, зміна клімату не завадили нашим спортсменам проявити себе на всі 100%. Цей результат – це плоди проробленої усією командою праці, дисципліни, витримки, характеру, віри та підтримки. Пишаюсь кожним, хто причетний до цього спільного успіху. Дякуємо всім, хто був залучений до підготовки наших спортсменів до ЧС. Це були дуже насичені та важкі декілька місяців підготовки, але результат говорить сам за себе”, – зазначив у дописі тренер.

Він додав, що у підсумку збірна України здобула 1 командне місце та стати найсильнішою нацією у світі.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд