13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Профспілка міського перинатального просить Марцінківа змінити заступника з питань охорони здоров’я (ФОТО)

Колектив міського перинатального центру Івано-Франківська просить мера міста змінити заступника питань з охорони здоров’я. Профспілці вдалося зібрати аж 114 підписів.

Про це пише Галка з посиланням на профспілковий комітет КНП “Міський клінічний перинатальний центр Івано-Франківської міської ради”.

В зверненні до Марцінківа медики вказали, що на сесії не могли висловити власної думки, через постійні перебивання заступника мера:

“Зважаючи на високий рівень емоційної напруги та пресинг під час обговорення на сесійному засіданні 28.07.2023р., неможливість повноцінно висловити власну позицію представниками КНП МКПЦ ІФМР через перебивання заступником міського голови О. Левицьким, задля подальшого уникнення конфліктів та конфронтацій, а також збереження демократичності процесу створення кластерного просимо змінити профільного заступника, який буде здійснювати курацію сфери охорони здоровʼя.”

Нагадаємо, що 31 липня міська рада погодила реорганізацію закладів охорони здоров’я шляхом приєднання трьох медичних закладів до міської клінічної лікарні №1.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд