12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Міжнародна громадська організація з Італії передала гуманітарну допомогу в Івано-Франківськ (ФОТО)

Міжнародна громадська організація «Нью Ленокс Хоспел Хол (New Lenox Gospel Hall)» в особі голови Деніела Браяна Переза забезпечує організаційну, методичну, наукову, практичну та інформаційну підготовку та супровід реалізації спільних проєктів в рамках угоди з ГО «Милосердя та здоров’я» з 2016 року.

Від початку повномасштабної російсько-української війни волонтери провели велику працю, пише Фіртка.

“Ми побували в школах-інтернатах області та надали їм велику допомогу, зокрема харчі, одяг, взуття, іграшки, спортивний та медичний інвентар.

Під нашою опікою вже п’ять років знаходиться дитяче онкогематологічне відділення обласної дитячої лікарні в Івано-Франківську”, – розповідає волонтерка Марія Гуцол, голова правління Івано-Франківського обласного фонду «Милосердя і здоров’я».

До слова, волонтери фонду “Милосердя і здоров’я” отримують ліки, одяг, продукти, засоби гігієни та військову амуніцію.

Все це надсилають строго за адресами тих, хто потребує, зокрема військовим на передовій, переселенцям із сім’ями, людям з інвалідністю, багатодітним сім’ям, сиротам та іншим малозабезпеченим верствам населення.

“Мав приємну зустріч з волонтером Деніелом Браяном Перезом – головою Міжнародної громадської організації «Нью Ленокс Хоспел Хол» та Марією Гуцол – головою правління Івано-Франківського обласного фонду «Милосердя і здоров’я».

З початку повномасштабної війни нам допомагають американські, польські, чеські, канадські фонди та організації. Зараз пан Деніел привіз допомогу з Італії від БО “Help UKRAIN”, яку створили в липні 2022 року у місті Пієве Ді Кадоре (Італія). Її президент – мешканець Івано-Франківська Ігор Савчак.

Передали нам ліки для зміцнення імунної системи і захисту від застуд, сиропи та санітайзери.

Обов’язково передамо їх нашим бійцям на передову, а також допомога від Деніела дістанеться й нашим лікувальним закладам”, – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

До слова, Деніел Браян Перез родом з Чикаго, проте дуже любить Україну і охоче допомагає нашій державі та зокрема Івано-Франківщині. З 2016 року його організація співпрацює з ГО «Милосердя та здоров’я». Також за власні кошти чоловік закуповував ліки для онкохворих діток з України.

Довідково:

Благодійну організацію «Help UKRAIN« створили 14 липня 2022 року у місті Пієве Ді Кадоре (Італія). Рада директорів складається із семи членів, президентом якої являється Ігор Савчак, житель Івано-Франківська. Організацію заснували для допомоги та підтримки населення України. Від початку війни здійснили 24 виїзди бусом та один фурою, перевезли одяг, харчі, засоби гігієни та медикаменти.

Організація допомагає багатодітним сімʼям, ЗСУ, малозабезпеченим сімʼям, переселенцям, пенсіонерам. Гуманітарну допомогу надають на штаб «Прикарпаття», фонд «Милосердя та здоровʼя» та «Час добра».

Івано-Франківський обласний фонд «Милосердя і здоров’я» щорічно обслуговує близько 20 000 осіб, які потребують допомоги. З початком повномасштабного вторгнення волонтери залучили американські, польські, чеські та канадські фонди і організації для співпраці. Отримують ліки, одяг, продукти, засоби гігієни та військову амуніцію.
Щороку разом з міжнародним благодійним фондом «Від серця до серця» (США) волонтери побували в школах-інтернатах області та надали їм гуманітарну допомогу.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд