12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Новий очільник ІФНМУ Микола Островський прийняв обов’язки ректора та зустрівся з колективом навчального закладу (ФОТО)

У середу, другого серпня, в Івано-Франківському національному медичному університеті відбулося засідання ректорату, під час якого новий виконувач обов’язків ректора Микола Островський зустрівся із колективом навчального закладу.

На засідання запросили попереднього очільника університету Миколу Рожка, який передав наступнику свої обов’язки, пише Фіртка.

Відтак, попередня та чинна адміністрація навчального закладу спільно окреслила план подальшої роботи.

«Цей університет – наша Альма-матер, і я хочу, щоб він й надалі продовжував розвиватися і мати таке обличчя, як має сьогодні. А це не просто. Тому з гордістю передаю свої обов’язки Миколі Миколайовичу Островському.

Отож, я бажаю команді, яка працюватиме під керівництвом нового очільника, працювати й не зупинятися на досягнутому. І хочу, щоб всі жили для університету, а не університет для когось», – зазначив Микола Рожко.

Микола Островський своєю чергою подякував своєму попереднику за плідну роботу. Крім того, наголосив, що цьогорічна вступна кампанія має пройти на відповідному рівні.

«Я не лише дякую колишньому ректору за його працю, але й буду вдячний за поради, підтримку та настанови.
Розумію, що в нас великий колектив і кожен має свої ідеї та напрацювання. Від себе – обіцяю йти на зустріч та сприяти всім ініціативам, які спрямовані на розвиток університету.

Поки ми не знаємо, коли відбудеться конкурс на заміщення посади ректора, але закликаю всіх думати не про амбіції, а про вступну кампанію та підготовку до навчального року, в тому числі й підготовку до опалювального сезону», – підкреслив Микола Островський.

Нагадаємо, що в ІФНМУ призначили нового виконувача обов’язків ректора – Миколу Островського.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд