13.7 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Кубок України: “Прикарпаття” перемагає “Карпати” та проходить далі

МФК “Прикарпаття” розпочав свій шлях у Кубку України.

У середу, 2 серпня, франківська команда провела домашній матч Кубка України проти львівських “Карпат”, інформує Фіртка.


Хід матчу

На 25-й хвилині Юрій Радульський прокинув м’яч повз захисника, вискочив один на один з воротарем та пробив повз нього. 1:0 — Прикарпаття вийшло вперед. Через дві хвилини господарі мали нагоду подвоїти перевагу. Андрій Хоча прийняв м’яч в районі 11 метрів та пробивав по воротах, ще через кілька секунд Швець завдав удару головою. В обох випадках голкіпер Карпат виручив свою команду.

Вже в кінці першого тайму захисники Карпат помилися у своєму штрафному, Бучакчинський перехопив м’яч й оборонець збив його — пенальті. От тільки гравець Прикарпаття Бобчук поцілив у стійку. Рахунок надалі 1:0.

Прикарпаття краще провело перший тайм та закономірно вело в рахунку 1:0. Карпати навіть не змогли створити якогось по-справжньому гольового моменту.

На десятій хвилині другого тайму львів’яни змогли підібратися до воріт господарів. Денис Галенков пробивав орієнтовно з 19 метрів, голкіпер перевів на кутовий. Через чотири хвилини франківців організували свою відповідь. Забити не вдалося, львів’ян виручив каркас воріт.

На 72-й хвилині Юрій Радульський оформив дубль. Барчук прийняв м’яч у штрафному та віддав на автора голу, який з близької відстані розстріляв ворота Карпат.

Через десять хвилин інтрига повернулася. Денис Галенков виявився найспритнішим після розіграшу кутового й зміг відправити м’яч у ворота. На останніх хвилина гості мали нагоду, щоб зрівняти рахунок, але гравець львів’ян не влучив у по воротах з доволі перспективної позиції.

“Прикарпаття” вистояло та пройшло до наступного раунду Кубка України. Перемога над “Карпатами” із рахунком 2:1.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд