12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Відомо, наскільки Івано-Франківщина готова до осінньо-зимового періоду

Івано-Франківська область готова до осінньо-зимового періоду на 65% згідно з графіками підготовки.

Про це розповіла очільниця Івано-Франківської обласної військової адміністрації Світлана Онищук, передає Фіртка.

«Сьогодні Прикарпаття готове до осінньо-зимового періоду на 65% згідно зі всіма графіками підготовки. Попри стандартні заходи, які щороку здійснюємо, ми забезпечуємо резервним автономним живленням критичні об’єкти інфраструктури.

Хочу запевнити, що всі наші заклади — лікарні, важливі соціальні об’єкти — забезпечені повністю генераторами для того, щоб ми могли працювати безперебійно», — сказала Онищук.

Зі слів очільниці Івано-Франківської області, після проведення реконструкцій енергетичного об’єкта обсяг виробництва збільшився до 950 МВт. Однак вартість повноцінного відновлення складає приблизно 1,5 мільярда гривень.

Голова Івано-Франківської ОВА також зазначила, що роботи з укріплення об’єктів критичної інфраструктури та газотранспортної системи проводила служба відновлення та розвитку інфраструктури в області. На це використали понад 88 мільйона гривень.

Детальніше читайте у матеріалі: В Івано-Франківську відбувся Конгрес місцевих та регіональних влад при президентові України: які питання обговорили (ФОТО)

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд