13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Марцінків виділив гроші на обстеження понищеного повінню пішохідного моста

Виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради за підписом Руслана Марцінківа виділив кошти на обстеження постраждалого від повені пішохідно-велосипедного мосту через Бистрицю Солотвинську.

Про це йдеться в рішенні виконкому, яке є в розпорядженні “Галки“. 

“Виділити з резервного фонду бюджету Івано-Франківської міської територіальної громади головному розпоряднику бюджетних коштів Департаменту інфраструктури, житлової та комунальної політики 150 000 грн. для КП «Міська дорожня компанія» для обстеження пішохідно-велосипедного мосту через р. Бистриця Солотвинська від набережної ім. Стефаника до «Німецького озера», – йдеться в документі.

Нагадаємо, через підйом води у Бистриці Солотвинській ушкодження і часткового руйнування зазнав пішохідний міст на Пасічну (ФОТО, ВІДЕО). Міський голова того ж дня заявив, що над відновленням переходу працюватиме ЛРЗ. При цьому директор Івано-Франківського “Локомотиворемонтного заводу” Руслан Терешко заявив, що не знає, на яких умовах і в якому обсязі підприємство буде залучене до відновлення пішохідного моста на Пасічну.

Згодом Руслан Марцінків повідомив, що з відбудовою пішохідного мосту на Пасічну є проблеми, оскільки його зруйнована частина нібито знаходиться на території сусідньої, Загвіздянської ОТГ. Голова цієї громади та отримані редакцією “Галки” документи цей факт спростували.  

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд