14.3 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

Змішаного навчання не буде: ще в одній школі Івано-Франківська встановили віконниці

Початкова школа №26 з 1 вересня вийде на звичну форму навчання. Раніше укриттям слугувала їдальня закладу, тепер там встановили ще й віконниці на першому поверсі.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків під час традиційного прямого включення, пишуть Версії.

Вчора, разом із заступниками Марцінків проводив ранкову інспекцію в центральній частині міста. Основне, що перевіряли – це укриття.

«Були в початковій школі №26. Тут є діюча їдальня, яка слугує, як укриття, зроблені відповідні роботи. Зокрема, віконниці. Тому з 1 вересня школа виходить на звичне навчання», – наголосив міський голова.

Руслан Марцінків додав, що віконниці-жалюзі встановили й на першому поверсі ліцею ім. Романа Шухевича.

«Також перевіряли укриття в Ліцеї №7 і працюємо над розширенням діючого укриття. Наразі ми максимально на велосипедних інспекціях перевіряємо заклади освіти. Бо нам дуже важливо, щоб діти з першого вересня вийшли на навчання в звичному режимі. Так, як це було до війни. Дуже хочемо, щоб школи тисячники – такі як: 23, 20, 22 мали змогу приймати всіх дітей і не проводити змішане навчання. Також перевіряємо дитячі садочки», – додав очільник міста.

Нагадаємо, що у ліцеї №21 також збільшують укриття і встановлюють нові енергозберігаючі вікна і радіогенератори.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд