12.4 C
Ivano-Frankivsk
П’ятниця, 20 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Франківську відбувся допрем’єрний показ стрічки «Батько»

В кінотеатрі “Космос” відбувся допрем’єрний показ стрічки «Батько» режисера Олександра Кобзаря. Головну роль у фільмі виконує Богдан Бенюк.

Це кіно, яке має філософський зміст, має надзвичайну історію. Фільм починали знімати в 2019 році і завершували в умовах війни, за спонсорські кошти, без державної підтримки. Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків.

«Хочу сказати, що знімав фільм про ту частинку серця, яка є у кожного з нас. У когось вона болить, кровоточить, наглухо забита чи палає і гріє теплом – це стосунки з батьком. Ми всі знаємо і бачимо багато у фільмах історій про стосунки з матір’ю, є чудові пісні, а от про стосунки з батьком – їх не так багато», – відзначає режисер стрічки Олександр Кобзар.

Починали працювати над історією ще в 2019 році. Та спочатку роботу перебив ковід, хвороби, зима, бо в кадрі має бути осінь. Потім довго чекали зустрічі з глядачем, щоб вийти в прокат. І ось цей час настав.

«Зі стосунків з нашими близькими складається наш внутрішній світ. А внутрішній світ – це є ми. Це те, що ми захищаємо. Цей фільм, як на мене, буде активізувати внутрішні стрижні, на які люди опираються. Внутрішні стрижні наших воїнів будуть допомагати їм виживати. Бо вони розумітимуть, що вони – це їхні батьки, родини і тому треба боронити наш край для наших поколінь», – відзначає доктор психологічних наук Михайло Пустовойт.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд