12.4 C
Ivano-Frankivsk
Четвер, 19 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

ІФНМУ підтвердив свій статус щодо надання послуг у сфері охорони здоров’я

Івано-Франківський національний медичний університет успішно пройшов повторний сертифікаційний аудит системи управління якістю, щодо надання послуг у сфері вищої освіти університетського рівня і у сфері охорони здоров’я, інформує пресслужба університету.

Повторний сертифікаційний аудит проводився групою з аудити ООВ «Орган сертифікації «Центр сертифікації матеріалів та виробів»» під керівництвом Тетяни Рудик, головного аудитора систем менеджменту якості (Сертифікат компетентності аудитора № ГАСМЯ.028/4 дійсний до 16.12.2025р.).

Група з аудиту провела сертифікаційний аудит системи управління якістю (СУЯ) відповідно до Плану сертифікаційного аудиту системи управління і дійшла висновку, що СУЯ Івано-Франківського національного медичного університету щодо надання послуг у сфері вищої освіти університетського рівня і у сфері охорони здоров’я в цілому відповідає критеріям аудиту, а саме вимогам ДСТУ ISO 9001:2015 «Системи управління якістю. Вимоги».

Університет спільними зусиллями та гарною роботою всього колективу підтвердив свій статус якісного надавача зазначених послуг в Україні, про що отримав відповідний міжнародний Сертифікат на систему управління якістю, зареєстрований у Реєстрі ООВ «Орган сертифікації «Центр сертифікації матеріалів та виробів»» дійсний до 11 червня 2026 року.

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд