13.8 C
Ivano-Frankivsk
Понеділок, 16 Вересня, 2024

Реклама

spot_img

У Голині на турнірі пам’яті Героя Василя Завадецького зібрали понад 60 тис. гривень

Щира подяка голинянам та гостям, які взяли участь в молитві та футбольному турнірі і благодійній акції пам’яті героя Василя Завадецького.

Загалом було зібрано 60514 гривень і 20€, які спрямують на потреби воїнів з Голиня, які захищають нашу Батьківщину, повідомив один із організаторів Іван Мазурик.

Як повідомляли “Вікна”, в селі Голинь Калуської громади вшанували пам’ять полеглого Героя Василя Завадецького. 16 липня тут відбувся футбольний турнір пам’яті загиблого захисника.

Боєць загинув 16 листопада 2022 року. Йому назавжди — 51. Віддати шану Герою України сьогодні зібралися всі, хто його знав та любив.

У турнірі пам’яті старшого сержанта Державної прикордонної служби України Василя Завадецького взяли участь чотири команди, серед яких — ФК “Прикордонники Закарпаття” з військової частини, в якій служив загиблий Герой.

Довідка. Василь Завадецький, 1971 року народження, житель села Голинь Калуської громади, в травні 2022 року був призваний на військову службу під час мобілізації та служив у прикордонній службі України. 16 листопада боєць загинув біля населеного пункту Нововодяне на Луганщині, захищаючи батьківщину від російських окупантів.

Згідно з указом Президента України від 2 березня 2023 року Василя Завадецького нагороджено орденом “За мужність ІІІ ступеня” (посмертно).

Подібні новини

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Ми в соцмережах

0ПідписникиLike
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
0ПідписникиПідписники
3,912ПідписникиПідписники
22,000ПідписникиПідписники
- Партнерська реклама -spot_img

Таблоїд