Головна Суспільство Прикарпатського захисника Івана Кучеру нагородили медаллю “10 років сумлінної служби” від Міноборони

Прикарпатського захисника Івана Кучеру нагородили медаллю “10 років сумлінної служби” від Міноборони

0

Захисника із села Майдан, Івана Кучеру нагородили медаллю “10 років сумлінної служби” від Міноборони України.

Про це пише Галка з посиланням на Ямницьку громаду.

Іван вступив до лав ЗСУ, коли росія у 2014 розпочала військову агресію на Сході України. Чоловік неодноразово утримував важкі позиції на передовій у Донецькій та Луганській областях. З 2017 Іван підписав контракт в одній з гірсько-штурмових бригад роти вогневої підтримки. Потім підписав його повторно.

Коли розпочалася повномасштабна війна, військовослужбовець з перших днів повернувся на фронт. Наразі боєць працює на передових лініях оборони на запорізькому напрямку.

За віддану службу, мужність та вірне служіння Батьківщині Івана відзначили нагородою Міністерства оборони України медаллю “10 років сумлінної служби”.

“Усією громадою щиро вітаємо нашого земляка з отриманням відзнаки, дякуємо за мужній захист України і збереження нашого спокою у тилу. Бажаємо міцного здоров’я, сили духу, витримки та щасливого повернення додому з перемогою!” – пише сільський голова Ямниці Роман Крутий.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version