Головна Комуналка Марцінків провів у соцмережах опитування щодо доцільності ремонту міських доріг

Марцінків провів у соцмережах опитування щодо доцільності ремонту міських доріг

0

Міський голова Івано-Франківська провів опитування мешканців щодо доцільності ремонту дорожнього покриття вулиць міста. Більшість опитаних висловились за проведення ямкового ремонту.

Про це Руслан Марцінків повідомив під час онлайн-ефіру на своїй сторінці, пише Бліц-Інфо.

За словами мера, він отримував багато звернень від мешканців щодо необхідності поточного ремонту доріг, тож вирішив влаштувати онлайн-опитування, чи потрібний ремонт і який саме.

“Ми провели опитування у Вайбері та Телеграмі про необхідність ремонту доріг, адже зараз велика ямковість. Питали чи треба зараз ремонтувати. Найбільше підтримки набрав ямковий поточний ремонт: понад 50% у Вайбер та понад 40% у Телеграм. 33 і 24%  відповідно, сказали нічого не ремонтувати – всі кошти на ЗСУ”,- розповів Марцінків.

Чи буде надалі впроваджена практика опитувань щодо доцільності ремонту мереж водопостачання чи початку опалювального сезону мер Івано-Франківська не повідомив. 

Як писала “Галка”, раніше Марцінків заявив, що пріоритетним напрямком для бюджетних витрат громади Івано-Франківська на 2024 рік буде допомога військовим. Дороги ремонтуватимуть лише аби забезпечити проїзд.

Головне зображення створене штучним інтелектом

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version