Головна Освіта В ІФНТУНГ відбулись змагання з радіоелектронного конструювання

В ІФНТУНГ відбулись змагання з радіоелектронного конструювання

0

На базі Івано-Франківського національного університету нафти і газу цьогоріч відбулися обласні змагання з радіоелектронного конструювання.

Так, 29 учасників змагались на обласній першості у два етапи: теоретичний залік та практична частина (монтаж та налагодження радіоелектронного пристрою відповідно до принципової електричної схеми).

«Ми маємо можливість сповна використати матеріально-технічну базу університету для наших змагань, показати молоді, яка тяжіє до техніки, переваги технічного ЗВО, який може запропонувати їм якісну освіту у тій сфері, яка для багатьох сьогодні ще хобі, але згодом може стати справою всього життя.

Ми дуже сподіваємось, що сьогоднішні змагання мотивуватимуть та надихатимуть учасників до подальших досягнень у сфері радіоелектронного конструювання. Адже ІФНТУНГ для «технарів» – друга домівка», – ділиться враженнями перед початком змагань директорка Івано-Франківського ОДЦНТТУМ Христина Чепа.

Оцінювало учасників компетентне журі, членами якого серед інших були викладачі ІФНТУНГ, які виховали не одне покоління фахівців з рідіоелектроніки, робототехніки, мехатроніки й інших дотичних фахів. 

Юні учасники показали високий рівень знань з основ електротехніки, електроніки та радіотехніки.

За підсумками журі переможцями стали:

Молодша група:

І – Касич Тарас (м.Калуш);

ІІ- Плошенко Павло (с.Саджавка Коломийської міської ТГ);

ІІІ- Хілінський Василь (с.Саджавка Коломийської міської ТГ).

Старша група:

І – Тимчишин Валентин (м.Калуш);

ІІ – Турій Станіслав (м.Калуш);

ІІІ- Нагорний Дмитро (м.Надвірна).

Студенти та учні ПТНЗ:

І- Шістка Андрій (ІФНТУНГ);

ІІ- Ковалишин Тарас (ІФНТУНГ); 

ІІІ- Дячук Віталій (ПНУ імені Василя Стефаника).

“Вітаємо переможців змагань, а також всіх учасників. Сподіваємося, що юні техніки розвиватимуть і надалі свої вміння, в тому числі й з ІФНТУНГ. Бо де ж шукати талановитих студентів, як не серед фанатів конструювання?”.

Контакти: 099 176 3854

press@nung.edu.ua,

https://nung.edu.ua/.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version