Головна Здоров'я Як психологи Нацгвардії Прикарпаття тренують з бійцями психоемоційні навички в умовах стресу...

Як психологи Нацгвардії Прикарпаття тренують з бійцями психоемоційні навички в умовах стресу (ФОТО)

0

Психологи 50-го полку імені полковника Семена Височана Національної гвардії України застосовують сучасні методи для систематичного контролю емоційного стану особового складу. Для цього гвардійські психологи використовують спеціальні інструменти.

Про це пише Галка з посиланням на пресслужбу військової частини 1241.

Наприклад, “Психолот-1”. Це програмно-апаратний комплекс діагностики виявився надзвичайно ефективним для тренування навичок прийняття рішень в умовах стресу та напруги.

“В повсякденній службі ми активно використовуємо апарат для детального контролю рівня емоційного збудження та для підвищення загальної психологічної готовності військовослужбовців. Наш програмно-апаратний комплекс “Психолот-1″ допомагає вдосконалити пам’ять, розвиває логічне мислення та підвищує реакцію в умовах високого навантаження та стресового середовища”, – розповів начальник психологічної служби майор Віталій Макарчук.

Використання передових психофізіологічних технологій в підрозділі сприяє інтеграції для розв’язання комплексних проблем з якими стикаються військовослужбовці. Така робота спрямована на глибоке розв’язання питань, пов’язаних з психічним станом особового складу. Це дозволяє забезпечити не лише адаптацію до різноманітних умов, але і збереження психологічної стійкості.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version