Головна Суспільство Прикарпатські нацгвардійці показали, як навчають снайперів (ВІДЕО)

Прикарпатські нацгвардійці показали, як навчають снайперів (ВІДЕО)

0

У одному з підрозділів 50-го полку Нацгвардії показали, як вони навчають снайперів. Учні систематично вивчають техніку визначення відстаней до цілей.

Про це пише Галка з посиланням на 50 полк імені полковника Семена Височана Національної гвардії України.

Снайпери розвивають свої навички: вдосконалюють орієнтування на місцевості, визначення точних відстаней до цілей і ефективне переміщення та маскування.

Учасників навчання підготовлюють до викликів, що можуть зустрітися на їхньому шляху. Вимоги до кандидатів включають високу точність стрільби, міцну витримку та навички розпізнавання всіх деталей на місцевості.

«Снайперське навчання – це не гра для слабаків. Тут кожен день може бути твоїм останнім, якщо ти не вчишся на повну. Ми повинні відпрацьовувати стрільбу на різні відстані, в різних умовах – вітер, дощ, сніг. Всі навчання, які ми проходимо, допоможуть нам виконати поставлені завдання та вижити, адже кожен рух, кожна вдосконалена навичка може вирішити твою долю. Вчіться на помилках і завжди залишайтеся непомітними», – ділиться один з учасників навчань.

Вирішальним аспектом успіху снайпера залишається його непомітність на полі бою. З цією метою гвардійці використовують маскувальні “кікімори”.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version