Головна Комуналка У Калуші відбулося засідання депутатської комісії з питань власності, житлового-комунального господарства і...

У Калуші відбулося засідання депутатської комісії з питань власності, житлового-комунального господарства і екології

0

Сьогодні, 18 січня, відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології Калуської міської ради під головуванням Олександра Смолянського.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Калуську міську раду


Члени комісії заслухали інформацію щодо нового підходу у підтримці Збройних Сил України у 2024 році.


Питання порядку денного стосувалися цільового використання комунального майна, надання приміщення в оренду і встановлення орендної плати, надання дозволу на демонтаж та списання шляхом ліквідації основних засобів, які належать до комунальної власності, а також ведення погосподарського обліку на території Калуської міської територіальної громади.


Розглянули внесення змін до рішення Калуської міської ради і до кількох цільових програм. Зокрема, обговорили Програму підтримки розвитку та реконструкції газорозподільних мереж в Калуській міській територіальній громаді на 2024-2025 роки, яку планують затвердити у громаді.


За окремим протоколом розглянули ряд земельних питань.


Рішення матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань на найближчому пленарному засіданні сесії Калуської міської ради.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version