Головна Події Прикарпатські рятувальники отримали від поляків квадроцикл, катамаран та квадрокоптер

Прикарпатські рятувальники отримали від поляків квадроцикл, катамаран та квадрокоптер

0

16 січня у Львові прикарпатським надзвичайникам вручили квадроцикл, квадрокоптер, чотиримісний катамаран та професійний 3D-принтер, а також обладнання. Допомогу профінансувало міністерство закордонних справ Польщі.

Про це пише Галка з посиланням на ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.

Техніку та обладнання вручили в рамках проєкту “Підвищення ефективності роботи аварійно-рятувальної служби спеціального призначення Івано-Франківської області”. Проєкт фінансувався МЗС Республіки Польща в рамках Програми «Польська допомога» на суму понад 26,5 тисяч євро.

“Рятувальникам люди дуже довіряють і завжди чекають, що вони допоможуть у будь-якій ситуації, і нехай їм допомагає рятувати життя і техніка, яку ми сьогодні передали. Це не перший наш проєкт ми давно тісно співпрацюємо з рятувальниками Прикарпаття” – розповіла генеральний консул Польщі у Львові Еліза Дзвонкєвіч.

Прикарпатські рятувальники отримали сертифікат на відповідну техніку.

“Ми завжди відчуваємо підтримку наших польських партнерів, особливо зараз, коли у нашій країні війна, сподіваюсь, що наші давні й дружні відносини будуть тривати та розвиватися й надалі у реалізації нових проєктів. Дякуємо, що поряд з нами крокуєте до Перемог”, – зазначив начальник ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області Володимир Чернецький.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version