Головна Події Мобільне СТО з Франківська, яке понад пів року не могло потрапити на...

Мобільне СТО з Франківська, яке понад пів року не могло потрапити на фронт, вже у воїнів

0

14 січня блогер Назар з “Блекліста” разом з Платоном Тарнавським доставили мобільне СТО воїнам на фронт. Йдеться про автівку, кошти на яку допомагали збирати деякі франківські блогери. 

Про це пише Галка з посиланням на телеграм-канал “Івано-Франківськ 24/7”.

Авто, яке місяцями простоювало у дворі керівника ГО “Народний контроль об’єднаних громад” Олександра Чепури прибуло на фронт. Доставили його блогери, які й допомагали збирати на нього кошти. 

“Ми не соромимося про це писати, бо це реалії, а ми чесні люди й з перших днів допомагаємо ЗСУ, а цим самим Україні. Ми ретельно ставимося до всіх наших, чи не наших зборів, навіть після того, як вони закриваються, завжди чекаємо фото чи відео із фронту та публікуємо їх вам”, – ділиться Назар.

Як писала “Галка”, скандал стався довкола керівника громадської організації “Народний контроль об’єднаних громад” Олександра Чепури й вищевказаних блогерів. Зокрема небайдужі франківці обурені роботою волонтера, адже, кажуть, у подвір’ї того — декілька невідправлених авто для ЗСУ. Серед транспортних засобів — мобільна СТО на базі вантажівки “Мерседес”, на яку збирали гроші блогери. Її придбали ще у липні 2023 року.

Олександра Чепура у коментарі виданню розповів, що згаданий “Мерседес” мав курсувати між батальйонами для ремонту авто. Проте, за словами волонтера, йому не вдалося відвезти станцію на фронт через аварію, в яку він потрапив напередодні поїздки. Водночас члени його команди на той момент не були готові відвезти машину на фронт.

Як додала Саша Бо, для військових також придбано пікап. Втім його, взявши у власне користування, Олександр Чепура розбив. Наразі, каже блогерка, триває суд. По закінченню процесу, це авто також потрапить до захисників на фронт.

Блогерка згодом пообіцяла, що мобільну СТО “Мерседес” 12 січня відвезуть на передову.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version