Головна Здоров'я Івано-Франківська обласна клінічна лікарня підписала меморандум про співпрацю із МОЗ

Івано-Франківська обласна клінічна лікарня підписала меморандум про співпрацю із МОЗ

0

Вчора, 10 січня, обласна клінічна лікарня підписала меморандум про співпрацю із МОЗ. Документ засвідчує дієву роботу відділення фізичної та реабілітаційної медицини та функціонування Центру досконалості, що успішно тут запрацював.


Інформує Голос-Інфо, посилаючись на КНП ОКЛ Івано-Франківської обласної ради


“Все це для впровадження та поширення найкращих підходів у наданні реабілітаційної допомоги, де в центрі уваги – пацієнт, а команда працює злагоджено, застосовуючи сучасні доказові методи реабілітації, – пояснюють фахівці.

За словами завідувачки Центру Катерини Загородньої, реабілітаційний мультидисциплінарний тренінговий центр досконалості розпочав свою роботу ще в жовтні і до сьогодні тут провели чотири дводенні воркшопи, вісім онлайн-лекцій, супервізії та три стажування.


Наразі навчання проводять для фахівців п’яти районних закладів області. Надалі планують залучати фахівців з інших областей, розробляти нові цікаві тренінги та програми.

“Наші фахівці діляться досвідом та знаннями зі своїми колегами з інших закладів. Працюємо над тим, щоби покращувати маршрутизацію пацієнтів, які прибувають на лікування в нашу область”, – зазначає Катерина Загородня.

Зауважимо, що обласна клінічна лікарня увійшла до шестірки лікарень, де працюють Центри досконалості. За інформацією МОЗ, усього в українських медичних закладах є 238 відділень, які надають стаціонарну реабілітаційну допомогу та мають підтримку від НСЗУ.

“Маємо за честь бути осередком фахових умінь, знань і ділитися своїми напрацюваннями”, – зазначає генеральний директор лікарні Остап Грищук.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version