Головна Суспільство За рік Івано-Франківськ від оренди та приватизації майна отримав майже 35 млн...

За рік Івано-Франківськ від оренди та приватизації майна отримав майже 35 млн гривень

0

Від використання комунального нерухомого майна, відмінного від земельних ділянок, Департамент комунальних ресурсів та сільського господарства Івано-Франківської міської ради забезпечив надходження до місцевого бюджету 34,93 млн грн. при плановому показнику за рік у сумі 22,5 млн грн.

З 28,350 млн грн до місцевого бюджету у грудні 2023 року перераховано 2,505 млн грн., а також коштів від приватизації комунального майна в сумі 5,825 млн грн.н», повідомляють у Департаменті комунальних ресурсів Івано-Франківської міської ради.

У грудні 2023 року проведено 4 аукціони через ЕТС «ПРОЗОРРО.ПРОДАЖІ» з передачі в оренду нежитлових приміщень, а також до міського бюджету від продажу нежитлових приміщень в с. Черніїв на вул. Грушевського, 21, аукціон з продажу якого через Електронну торгову систему Prozorro.Продажі відбувся 30.11.2023 року, перераховано 110,0 тис.грн.

15 грудня 2023 року Івано-Франківська міська рада прийняла підготовлені проєкти рішення щодо приватизації чотирьох об’єктів комунальної власності (нежитлові приміщення фізкультурно-оздоровчого комплексу на вул. Степана Бандери, 12А, нежитлові приміщення на вул. Гетьмана Мазепи, 58А, нежитлові приміщення на вул. Василя Стуса, 7 та нежитлові приміщення на вул. Короля Данила, 37) від продажу яких планується отримати біля 6,5 млн грн без врахування ПДВ.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version