Головна Події Коханий зробив пропозицію звільненій з полону прикарпатській військовій

Коханий зробив пропозицію звільненій з полону прикарпатській військовій

0
Вчора, 3 січня, з російського полону повернулася остання дівчина-морпіх Галина Федишин з Рожнятівщини, а сьогодні її коханий, морпіх Микола Гриценяк зробив їй пропозицію руки і серця.

Радісну звістку повідомив на своїй сторінці у Facebook Сергій Волинський, командир 36 окремої бригади морської піхоти.

“Сьогодні я став свідком не просто заручин, а справжнього тріумфу любові! Ця любов пережила випробування, що здатні зламати найсильніших, але не дозволила зламати Вас. Пара українських морпіхів показала, що справжні почуття не знають перешкод, навіть коли це – пекло на землі. Вони разом пройшли бої за Маріуполь, витримали випробування полоном та довгу розлуку, але їхні серця ні на мить не припиняли битися в унісон. Їх почуття та відданість один одному стали символами непереможної віри і надії. Їхня любов – це всеосяжне світло, що перемогло темряву найтяжчих часів! Вітаю вас з цим новим початком! Ваша історія – натхнення для всієї країни”,- написав командир.

Нагадаємо, що 3 січня з російського полону звільнили 230 українців – військових та цивільних. Серед них Галина Федишин з cела Сваричів, що на Рожнятівщині, – остання дівчина-морпіх, що була в полоні.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version