Головна Різне Суд оштрафував прикарпатця, який публікував порнографічні фотографії у мережі

Суд оштрафував прикарпатця, який публікував порнографічні фотографії у мережі

0

Яремчанський міський суд виніс вирок уродженцю Яремчі, який розповсюджував зображення порнографічного характеру в Інтернеті.

Обвинувачений розмістив на вебсайті 10 зображень, які за висновком експерта, містять ознаки порнографічного характеру.

Відтак, чоловік обвинувачується у вчиненні умисних дій, які виразились у зберіганні з метою розповсюдження та розповсюдженні зображень порнографічного характеру вчиненого повторно, тобто у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 301 КК України, пишуть Версії з посиланням на Галичину.

Обставинами, які пом’якшують покарання обвинуваченого, згідно ст. 66 КК України, є щире каяття та активне сприяння розкриттю кримінального правопорушення.

27 липня 2023 між прокурором Надвірнянської окружної прокуратури та обвинуваченим з участю його захисника, укладено угоду про визнання винуватості.

Суд затвердив угоду.

Суд визнав обвинуваченого винним та призначив остаточне покарання шляхом поглинення менш суворого покарання більш суворим покаранням – у виді штрафу в розмірі трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 51 000 грн з позбавленням права займатися діяльністю, пов’язаною з виготовленням та розповсюдженням товарів, зображень, кіно та відеопродукції, а також будь-якої інформації на веб-ресурсах у мережі Інтернет, строком на три роки.

Вирок набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо таку скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги вирок, якщо його не скасовано, набирає законної сили після прийняття рішення судом апеляційної інстанції.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version