Головна Кримінал ДТП на Тлумаччині: квадроцикл з нетверезим водієм перекинувся у кювет

ДТП на Тлумаччині: квадроцикл з нетверезим водієм перекинувся у кювет

0

27 листопада близько 22:00 у Тлумацькій громаді перекинувся квадроцикл з нетверезим водієм. Знадобилась допомога надзвичайників, щоб вивільнити його з під транспорту.

Як розповіла Галці речниця головного управління ДСНС в Івано-Франківській області Христина Перцович, квадроцикл перекинувся у кювет на дорозі між Клубівцями та Тлумачем.

У Нацполіції Івано-Франківської області, повідомили Галці, що у ДТП не було потерпілих. Також до місця події направили рятувальників, які вивільнили чоловіка з під квадроцикла.

Як встановили правоохоронці, водій квадроцикла був нетверезий. Поліціянти склали адміністративні протоколи по 130 та 124 КУпАП.

Довідково:

  • Ст. 124 КУпАП, Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна.
  • Ст. 130 КУпАП, керування транспортними засоби або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version