Головна Події Франківці можуть стати Святим Миколаєм для дітей захисників (ФОТО)

Франківці можуть стати Святим Миколаєм для дітей захисників (ФОТО)

0

Франківський Карітас організовує благодійну акцію “Стань Святим Миколаєм”, в рамках якої діти захисників України отримають подарунки.

Про це пише “Галка” з посиланням на “Бліц-інфо”.

Франківський Карітас уже декілька років дарує святкові дарунки дітям із тих сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах. Оскільки цьогоріч День святого Миколая та День Збройних Сил України припадають на один день – 6 грудня, Карітас організує свято для дітей військовослужбовців.

Подарунки отримають діти з інвалідністю; діти учасників бойових дій із багатодітних сімей; діти учасників бойових дій, які загинули, перебувають в полоні, були поранені.

У планах охопити 386 дошкільнят та учнів початкової школи Івано-Франківська. Також подарунки отримають діти парафіяльних Карітасів та осередків Івано-Франківського та Калуського районів (орієнтовно 1400 дітей).

Свято для франківських дітлахів проходитиме 5 грудня о 15:00 в актовій залі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника. Святкову програму для діток з районів організовуватимуть осередки Карітасу.

До акції можуть долучитись і франківці, перерахувавши благодійні пожертви за реквізитами: 

БО «БФ «Карітас Івано-Франківськ УГКЦ»

ЄДРПОУ 13652164

ПАТ ПРИВАТБАНК

Номер рахунку UA 07305299 0000026006035500419

Номер карткового рахунку: 5169 3305 2156 505

До ініціативи можна приєднатись й іншим способом: підготувати подарунок для дитини самостійно – книги, набори для творчості тощо, та принести до Карітасу за адресами: вул. С. Бандери 10Г, Крихівецька 102.

Як писала “Галка”, коломийська “десятка” збирає подарунки для дітей Донбасу до Дня святого Миколая. Прикарпатців запрошують до збору подарунків для дітей Донбасу. Це можуть бути подарункові набори цукерок та розфасовані солодощі, іграшки, книги, розмальовки тощо.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version