Головна Освіта В Галицькому ліцеї стартував благодійний ярмарок «Додому – зі щитом»

В Галицькому ліцеї стартував благодійний ярмарок «Додому – зі щитом»

0

Сьогодні в Галицькому ліцеї імені Ярослава Осмомисла стартував благодійний ярмарок «Додому – зі щитом». Він має благородну мету – зібрати кошти для ЗСУ.


Пише Голос-Інфо з посиланням на Галицьку територіальну громаду.


В ім’я добра об’єдналися діти, батьки, вчителі – люди з великими й щирими серцями, які вмілими руками створили взірці української незабутньої краси. Кожен виріб виплеканий, обігрітий домашнім теплом, турботою та любов’ю до тих, хто тримає небо над нашими головами, хто вдень і вночі стоїть на захисті України.

«Подібні заходи сьогодні є надзвичайно важливими, адже у форматі ярмарку ми можемо долучитися до благодійної ініціативи й підтримати наших Захисників і Захисниць, завдяки героїзму яких маємо можливість жити, навчатися, працювати»,- сказав на відкритті ярмарку міський голова Олег Кантор та подякував організаторам акції за активну громадянську позицію та патріотизм.

Працівники міської ради на чолі з головою, працівники комунальних закладів громади активно долучилися до заходу. Для допомоги військовим вони зібрали гроші та придбали вироби, які були представлені на ярмарку.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version