Головна Кримінал У Долині 37-річний чоловік з пістолетом пограбував заправку

У Долині 37-річний чоловік з пістолетом пограбував заправку

0

У Долині 37-річний чоловік пограбував заправку та втік на автівці. Його оперативно затримали поліцейські. Це сталося у п’ятницю, 3 листопада.
Про це повідомили у ГУНП області.

Так, чоловік приїхав на своєму автомобілі на заправку, де з пістолетом у руках почав вимагати в оператора віддати мобільний телефон. Потім він підійшов до каси, витягнув ніж та спрямував на жінку-касира і змусив віддати йому всі гроші з каси, а це понад 10 тисяч гривень.

Далі він сів у автівку та поїхав у невідомому напрямку.

“На пошук зловмисника був орієнтований увесь особовий склад Долинської та Калуської поліції. Отримавши оперативну інформацію, поліцейські в селі Пійло, що у Калуському районі, зупинили автомобіль «Toyota Yaris», на якому ймовірно пересувався нападник. Інформація підтвердилась. За кермом автівки перебував 37- річний житель Долини. Також, при огляді транспортного засобу поліцейські виявили викрадені грошові кошти, ніж та пістолет, якими погрожував розбійник”, – додали у поліції.

Грабіжника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі за процесуального керівництва окружної прокуратури міста Калуша вже оголосили затриманому підозру за ч. 4 ст. 187 (Розбій, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловікові запобіжний захід.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version