Головна Освіта Мер Калуша Андрій Найда здійснив ранковий об’їзд по закладах освіти міста

Мер Калуша Андрій Найда здійснив ранковий об’їзд по закладах освіти міста

0

Минулого тижня у Калуській громаді розпочався опалювальний сезон, діти перебували на канікулах, а сьогодні у школах та дитячих садочках вже гамірно, тож важливо, щоб було й тепло.


Про це пише Голос-Інфо з посиланням на Андрія Найду.

Зранку представники влади міста Калуш здійснили об’їзд по закладах освіти, де різне джерело подачі тепла, зокрема комунальні та приватні котельні, а також ТЕЦ.


Проаналізували ситуацію у Калуських ліцеях № 2, №3, гімназії ім. Д. Бахматюка, ЗДО «Росинка» та «Золотий ключик».


Там, де джерелом подачі тепла є комунальні та приватні котельні – ситуація ліпша, температура відповідає нормативам майже без відхилень. Котельні працюють згідно з температурним графіком.

Трохи гірша ситуація у закладах, які обігріваються від ТЕЦ. Температура коливається в межах 13-14 градусів, що у більших приміщеннях викликає дискомфорт.
“Ми зв’язалися з керівництвом ТЕЦу, як і планувалося, протягом вихідних вони виходили в режим, станом на сьогодні – котли прогріваються. Сподіваємося, що протягом дня тепло від ТЕЦ буде подано у дошкільні та навчальні заклади освіти, а вже завтра – з теплом буде повний порядок.
На жаль, з кожним роком нам буде важче входити в опалювальний сезон, адже мережі трубопроводів від ТЕЦ прокородовані, що викликає часті пориви. Також важливо розуміти й те, що через 4 опалювальних періоди, ТЕЦ припинить подачу теплоносія на місто.
Тож сьогодні ми напрацьовуємо усі відповідні механізми для будівництва модульних котелень, які забезпечуватимуть теплом наші бюджетні заклади.”:-Андрій Найда

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version