Головна Події В Івано-Франківську відбувся Бізнес Форум

В Івано-Франківську відбувся Бізнес Форум

0

Для учасників та гостей форуму була унікальна нагода почути успішні кейси подолання викликів від досвідчених підприємців та приклади нових можливостей розвитку в місті.


Пише Голос-Інфо, посилаючись на Едуарда Прощука


Обговорення відбувалися на чотирьох панелях:

1. Бізнес в умовах війни: виклики та можливості.

2. Франчайзинг в Івано-Франківську: можливість для власного бізнесу під відомим брендом.

3. Креативний кластер: об’єднання творчості і бізнесу.

4. Шлях від стартапу до сталого розвитку.

Окрім цього, гостей чекав Арт-перформанс, благодійний аукціон та цікавий нетворкінг.

Всі кошти від реалізації квитків та благодійного аукціону будуть перераховані на підтримку прикарпатських бійців через координаційний центр SaveUkraineNow.


Бізнес Форум також відвідав Народний депутат України Едуард Прощук про що повідомив на свій сторінці у фейсбук:
“Business Forum in Ivano-Frankivsk зібрав сьогодні понад сотню учасників, серед яких різного масштабу підприємці, громадські діячі та представники місцевого самоврядування. Тема очевидна — «Бізнес в умовах війни». Щодня перед країною, перед кожним членом суспільства, кожним українцем, який продовжує тут жити й працювати стоїть безліч викликів. Але й ми не припиняємо на рівні бізнесу і законодавців систематизувати всі процеси, шукати рішення і можливості для життя й розвитку. Зі свого боку українські підприємці попри багато перешкод демонструють рішучість і впевненість в майбутнє. Вірю, що завдяки їхній наполегливості країні вдасться побудувати й втримати шлях до стабільності й розвитку.
Дякую організаторам Бізнес Асоціація Івано-Франківська, що влаштували благодійний аукціон з патріотичними лотами, де зібрані кошти перейдуть у Save Ukraine Now, а звідти для підрозділів наших захисників та захисниць”.


БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть своє ім'я

Exit mobile version